Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Aquabeads elbűvölő tervező készlet

Aquabeads elbűvölő tervező készlet
Aquabeads elbűvölő tervező készlet
Aquabeads elbűvölő tervező készlet
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Lány
Életkor
4 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
99 999 Ft
Részletek
Vízzel is lehet gyöngyökből ékszereket készíteni, az Aquabeads elbűvölő tervező készlettel. A csomagban lévő gyöngyöket először a tálcára kell tenni, és közben töltsd fel a szórófejes flakont vízzel. Miután elrendezted a gyöngyöket, fújd le őket a vízpermettel, és már csak kb. 10 percet kell várnod, amíg egymáshoz fognak tapadni a gyöngyök. A készlettel tudsz csinálni nyakláncot, gyűrűket, karkötőket, és bármilyen alkalomra felveheted őket. Az Aquabeads elbűvölő tervező készlet alkalmas kulcstartók készítésére is, csak a fantáziád szabhat határt. 4 éves kortól.
Hasonló termékek