Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

14

Cra-Z-Art Insta Glam: Smink kisbőrönd (07313)

Cra-Z-Art  Insta Glam: Smink kisbőrönd (07313)
Cra-Z-Art  Insta Glam: Smink kisbőrönd (07313)
Cra-Z-Art  Insta Glam: Smink kisbőrönd (07313)
Cra-Z-Art  Insta Glam: Smink kisbőrönd (07313)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Lány
Életkor
8 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
9 990 Ft
8 590 Ft
Kezdete: 2022.03.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 14
Megtakarítás 1 400 Ft
Részletek
A Cra-Z-Art InstaGlam sminkes táskával minden alkalomra külön sminket tudsz magadnak készíteni. A csomagban lévő ötletkártyák segítenek a ruhád színéhez, vagy a megfelelő eseményhez illő sminket összeállítani, a szemhéjfestékeket, arcfestékeket, és ajakfestékeket a készletben lévő applikátorokkal tudod felvinni. A végeredményt ellenőrizd a tükörben, és ilyenkor még apró módosításokat tudsz végezni, ha szükséges. A festékek könnyen lemoshatók, a készletet bárhova magaddal tudod vinni, és akár barátnőidnek is összeállíthatsz egy-egy divatos sminket. A Cra-Z-Art InstaGlam sminkes táska festékei bőrbarátak, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak. 8 éves kortól.
Hasonló termékek