Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

11

Lazer M.A.D.: Advanced Battle OPS sugárvető készlet (86872)

Lazer M.A.D.: Advanced Battle OPS sugárvető készlet (86872)
Lazer M.A.D.: Advanced Battle OPS sugárvető készlet (86872)
Lazer M.A.D.: Advanced Battle OPS sugárvető készlet (86872)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú
Életkor
8 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
17 990 Ft
15 990 Ft
Kezdete: 2022.01.21   A készlet erejéig!
Kedvezmény 11
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek
A Lazer MAD Advance Battle Ops X sugárvetőkkel sérülés nélkül lövöldözhettek célpontokra, vagy akár egymásra is. A két fegyverről le tudjátok venni a válltámaszokat és a puskacsöveket, így pisztollyá fognak alakulni, de akár cserélgetni is tudjátok az alkatrészeket a fegyverek között. A puskák ártalmatlan fényt lőnek ki magukból, pontos találat esetén a célpont jelezni fog. A fegyverek két módban is használhatók, gyakorló módban a célpontokat le kell tenni a polcra, vagy az asztalra, és minél messzebbről el kell őket találni. Csata módban a célpontokat a ruhátokra kell erősíteni, ilyenkor egymás ellen kell harcolni, és aki több találatot ér el, megnyeri a játékot. A Silverlit Lazer MAD Advance Battle Ops X sugárvető készlet 2 db fegyvert és célpontot tartalmaz, a fegyverek és a célpontok is 3-3 db, összesen 12 db AAA mikroelemmel működnek, az elemek nem tartozékok. 8 éves kortól.
Hasonló termékek