Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Ledes Climber járgány kipufogófüsttel - piros (Újracsomagolt!)

Ledes Climber járgány kipufogófüsttel - piros (Újracsomagolt!)
Ledes Climber járgány kipufogófüsttel - piros (Újracsomagolt!)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú
Életkor
8 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
8 900 Ft
Részletek
A Ledes Climber távirányítós autó egy különleges járgány, amivel nappal és este is lehet versenyezni. Az autó jó terepmászó képességekkel bír köszönhetően a nagy kerekeknek és a négykerék-meghajtásnak, az autó menet közben színesen világít. A verda különlegessége, hogy ha a tetején feltöltöd vízzel, menet közben párafelhőt fog maga után húzni pont úgy, mintha kipufogó füst lenne. A távirányítós autóval akár versenyezni is lehet, a megvilágítást több üzemmódban is lehet használni. A távirányító és az autó 2,4 GHz frekvencián kommunikál egymással. Az 1:12 méretarányú Ledes Climber járgány távirányítós autó elemes játék, melynek működéséhez 4 db 1,5V AA és 2db AA elem szükséges, az elemek nem tartozékok! Az autó méretei: 39 x 22 x 23 cm. A megrendelt termék 1 db autóra vonatkozik. 8 éves kortól.
Hasonló termékek