Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Monopoly Junior Peppa malac kiadás
Monopoly Junior Peppa malac kiadás
9 490 Ft
7 690 Ft
19

Monopoly Junior Peppa malac kiadás

Monopoly Junior Peppa malac kiadás
Monopoly Junior Peppa malac kiadás
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
5 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Raktáron
9 490 Ft
7 690 Ft
Kezdete: 2022.03.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 19
Megtakarítás 1 800 Ft
Részletek
A Monopoly Junior Peppa malac kiadásban a népszerű rajzfilmsorozat helyszíneit, kell megvásárolnotok, és hasznosítanotok, hogy nyerhessetek. A figurák között Peppa malacot, Zsolit, Malac mamát és Malac papát találjátok, és az ingatlanok között Peppa malacék házát, Nagypapa malac kertjét, vagy épp a várost is megvehetitek, amikre még épületeket is vásárolhattok. A játék mókás körülmények között tanít meg a pénzhasználatra, és a számolásra is, az egész családnak szórakozás lesz vele játszani. A Monopoly Junior Peppa malac kiadás 2-4 játékos számára ajánlott.
Hasonló termékek