Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

NERF: Fortnite BASR-L kilövő
NERF: Fortnite BASR-L kilövő
19 990 Ft

NERF: Fortnite BASR-L kilövő

NERF: Fortnite BASR-L kilövő
NERF: Fortnite BASR-L kilövő
NERF: Fortnite BASR-L kilövő
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú
Életkor
8 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Raktáron
19 990 Ft
Részletek
A Fortnite népszerű számítógépes játékban használt mesterlövész puska alapján készült NERF szivacs kilövő fegyver. A NERF Fortnite BASR-L kilövő egy távcsöves puska, amivel könnyen tudsz célozni, és a csatában akár kicsit messzebbről is találatokat tudsz elérni. A kilövőt minden egyes lövés után fel kell húzni, a tárban 6 db lövedék fér el, ha sorozatban szeretnél kilőni lőszereket, akkor tartsd nyomva a ravaszt, és a felhúzókart egymás után többször hátrahúzva tudod a lőszereket egymás után kilőni. A NERF Fortnite BASR-L kilövő 6 db-os tárral és 12 db szivacsos lősszerrel van csomagolva. A kilövővel átélheted élőben a Fortnite játékban játszott legnagyobb csatákat is. 8 éves kortól.
Hasonló termékek