Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

NERF: Fortnite Heavy SR kilövő
NERF: Fortnite Heavy SR kilövő
27 590 Ft

NERF: Fortnite Heavy SR kilövő

NERF: Fortnite Heavy SR kilövő
NERF: Fortnite Heavy SR kilövő
BonaDream - MEGBÍZHATÓ ÉS GYORS: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk kizárólag ellenőrzött EU-s partnerektől. Termékeinket saját készletről biztosítjuk és akár még aznap átveheted vagy a következő munkanapra szállítjuk!
Játék célcsoport
Fiú
Életkor
8 év
Várható szállitás
Személyes átvétel esetén akár még aznap átveheted a rendelésed, ha 14.30-ig leadod, kiszállítás esetén másnapi szállítást vállalunk, ha rendelésed 12 óráig leadod.
Raktáron
27 590 Ft
Részletek
A Fortnite videójáték ihlette Nerf Heavy SR szivacslövő fegyver úgy néz ki, mint a népszerű játékból ismert felszerelés. Ez az eddigi leghosszabb Nerf Fortnite szivacslövő fegyver, a csőtől a válltámaszig 1,1 méter hosszú! Már a mérete is lenyűgözi és elrettenti az ellenfeleket. Könnyedén lő messzire is pontosan, így a használója jelentős előnyre tehet szert. A szivacslövő a játékból ismert Red Camo Wrap fegyver mása. A szivacslövőhöz egy 6 lövetű tár és 6 darab eredeti Nerf Mega szivacslövedék tartozik. A lövéshez csak be kell helyezni a tárat, elhúzni a tolózárat, majd meghúzni a ravaszt. Védőszemüveg ajánlott (nem tartozék).
Adatok
Cikkszám
BD_HASBROF0929EU4
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek