Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett

Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett
Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett
BonaDream - MEGBÍZHATÓ ÉS GYORS: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk kizárólag ellenőrzött EU-s partnerektől. Termékeinket saját készletről biztosítjuk és akár még aznap átveheted vagy a következő munkanapra szállítjuk!
Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
3 év
Várható szállitás
Személyes átvétel esetén akár még aznap átveheted a rendelésed, ha 14.30-ig leadod, kiszállítás esetén másnapi szállítást vállalunk, ha rendelésed 12 óráig leadod.
Nincs raktáron
8 690 Ft
Részletek
A Dino Crew lávacsontok szigete gyurmaszettel a gyerekek visszautazhatnak az időben és átélhetik milyen is volt a dinók világa! A készletben színes dinó tojásokat találnak, amelyek Play Doh Hidro Glitz slime-mal vannak feltöltve. Ráadásul ezekben a tojásokban apró dinó csontokat is felfedezhetnek, így megépíthetik saját T-rex dinójukat. A vulkánhoz egy vörös bűbáj trutyi is jár, hogy eljátszhassák a vulkánból kiömlő lávát, amely végigfolyik a hatalmas hegyen. Tartalom: vulkán játékkészlet, T-rex csontok, csont keverékek, rubin bűbáj, dinoszaurusz öntőforma, 4 darab Play-Doh Slime HydroGlitz keverékkel töltött tojást (nettó súly 227 g).
Adatok
Cikkszám
BD_HASBROF1500RC0
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek