Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Play-Doh homokrakodó (E9226)
Play-Doh homokrakodó (E9226)
9 490 Ft

Play-Doh homokrakodó (E9226)

Play-Doh homokrakodó (E9226)
Play-Doh homokrakodó (E9226)
BonaDream - MEGBÍZHATÓ ÉS GYORS: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk kizárólag ellenőrzött EU-s partnerektől. Termékeinket saját készletről biztosítjuk és akár még aznap átveheted vagy a következő munkanapra szállítjuk!
Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
3 év
Várható szállitás
Személyes átvétel esetén akár még aznap átveheted a rendelésed, ha 14.30-ig leadod, kiszállítás esetén másnapi szállítást vállalunk, ha rendelésed 12 óráig leadod.
Raktáron
9 490 Ft
Részletek
A különleges Play-Doh homokrakodó géppel és homokgyurmával varázslatos építményeket tudsz megalkotni. Az autó fogójával akár tégelyestül is fel lehet emelni a gyurmát, amit csak be kell töltened a formába, hogy sziklák készüljenek. A készlettel téglákat is elő tudsz állítani, és már készülhetnek is a látványos gyurmaszobrok, házak, vagy akár úttest is. A Play-Doh homokgyurma egy különleges anyag, ami nem szárad ki, úgy viselkedik, mint a nedves homok, viszont tovább megtartja a formáját. A készlet 1 tégely homokgyurmát és 2 tégely Play-Doh gyurmát tartalmaz. A Play-Doh homokrakodó autóval öröm lesz a munka! 3 éves kortól.
Adatok
Cikkszám
BD_HASBROE9226
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek