Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Robo Kombat Lufifejű boxolók piros-sárga (88038)

Robo Kombat Lufifejű boxolók piros-sárga (88038)
Robo Kombat Lufifejű boxolók piros-sárga (88038)
Robo Kombat Lufifejű boxolók piros-sárga (88038)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú
Életkor
5 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
13 990 Ft
Részletek
Amikor két robot elkezd bunyózni egymással, annak csak vicces lehet a vége! A Robo Kombat Lufifejű boxoló robot készlet két távirányítós robotja nem bír egymás mellett megmaradni, állandóan összeverekednek. A robotok feje felfújt lufikból van, amikre még szemüveget is kell adni. A robotokat távirányítókkal vezérlitek, és a játék lényege, hogy a balhé hevében kilyukasszátok az ellenfél robotjának fejét. A távirányítók gombjaival a robotok előre tudnak haladni, balra és jobbra kanyarodnak, illetve még a jobb illetve bal kezükkel külön-külön tudnak ütni, vagy akár egyszerre is. A lufifejű bokszolók páros játékra vannak kitalálva, de ha csak egyedül játszol, akkor az egyik robotot mesterséges intelligencia üzemmódba kell kapcsolni, és akkor automatikusan megpróbál nyerni ellened. A Robo Kombat Lufifejű boxoló robot készlet robotjai 3-3 db AA ceruzaelemmel, a kontrollerek 2-2 db AAA mikroelemmel működnek, az elemek nem tartozékok. 5 éves kortól. Sárga-Kék vagy Sárga-Piros színben kapható!
Hasonló termékek