Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Spin Master Piszkos kanapé társasjáték

Spin Master Piszkos kanapé társasjáték
Spin Master Piszkos kanapé társasjáték
Spin Master Piszkos kanapé társasjáték
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
5 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
7 390 Ft
Részletek
Ha szeretnéd tudni, hova tűntek az apró kicsi tárgyak, a Piszkos kanapé belsejében meg fogod találni! A Piszkos kanapé társasjátékban a kanapé rengeteg kincset lenyelt, és időnként ki is köp belőlük néhányat. A kanapét el kell indítani a távirányítóval, és utána mindenféle finomságot kell a szájába dobni. A kanapé morogni, böfögni, rágcsálni fog, és remélhetőleg ki is fog köpni a kincsekből, Aki a legtöbb kincset megtalálja, megnyeri a játékot, és ilyenkor elhangzik a Piszkos kanapé győzelmi indulója. A játék 3 db AAA mikroelemmel működik, az elemek tartozékok.
Hasonló termékek