Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Thomas lépegető híd pályaszett

Thomas lépegető híd pályaszett
Thomas lépegető híd pályaszett
Thomas lépegető híd pályaszett
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
3 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
16 990 Ft
Részletek
Thomas az utasokat szállítja Sodor szigetén, amikor a különleges hídhoz ér, valahogy át kell jutnia rajta. A Thomas Lépegető híd játékkészlet egy önálló Thomas a gőzmozdony pálya, ahol a hídon, és a híd alatt is át lehet robogni. A híd tetején viszont nem egyszerű az átjutás, amikor a mozdony felhajt, a hídnak hirtelen vége lesz. Viszont ilyenkor a híd átbillen, és Thomas tovább tud haladni az állomás felé. A Híd rámpája felhajtható, így alagúttá válik, a készlet több, mint 60 db alkatrészből rakható össze, köztük találsz síneket, és váltókat is. A csomagban megtalálod Thomas motorizált mozdonyt is, aki 2 db AAA mikroelemmel működik, az elemek nem tartozékok. A Thomas Lépegető híd játékkészlet együtt használható a régi Thomas Trackmaster és Motor Road Rail készletekkel is. 3 éves kortól.
Hasonló termékek