Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

22

Tomy: Aquadoodle klasszikus rajzszőnyeg (T72370)

Tomy: Aquadoodle klasszikus rajzszőnyeg (T72370)
Tomy: Aquadoodle klasszikus rajzszőnyeg (T72370)
Tomy: Aquadoodle klasszikus rajzszőnyeg (T72370)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
18 hónap
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
8 990 Ft
6 990 Ft
Kezdete: 2022.03.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 22
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek
Rajzolj maszatolás nélkül, az Aquadoodle klasszikus varázsszőnyeggel csak vízre lesz szükséged! A szőnyeg egy puha műanyagból készült különleges rajzfelület, amire az Aquadoodle varázs tollal tudsz rajzolni. Töltsd fel a toll tartályát vízzel, és a halvány felület rögtön életre kel, amint elkezded satírozni, rajzolsz rá. A szőnyegen körben láthatod a számokat, az ABC betűit, így a színeket, számokat és betűket is meg tudod vele tanulni. Amikor megszárad, a szőnyeg ismét elhalványul, így végtelen sokszor lehet majd rá rajzolni. Az Aquadoodle klasszikus varázs rajzszőnyeg kicsiknek készült, és akár játszószőnyegként is lehet használni. A szőnyeg széthajtott méretei: 75 x 75 cm. A készlet a tollat is magában foglalja. 18 hónapos kortól!
Hasonló termékek