Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Uborkától a pingvinig – Pickles to Penguins! Társasjáték (PTP155)
Uborkától a pingvinig – Pickles to Penguins! Társasjáték (PTP155)
6 690 Ft
4 480 Ft
33

Uborkától a pingvinig – Pickles to Penguins! Társasjáték (PTP155)

BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
8 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Raktáron
6 690 Ft
4 480 Ft
Kezdete: 2022.05.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény 33
Megtakarítás 2 210 Ft
Részletek
Mi lehet az a tulajdonság, ami közös a pingvinben és az uborkában? Az Uborkától a pingvinig társasjáték a gyors észjárást részesíti előnyben, és rengeteg nevetést fog hozni a játékosoknak. Minden játékosnak fel kell húznia 25 kártyalapot, és a játékmester letesz egy felfordított kártyalapot. Erre szinte azonnal, gondolkodás nélkül rá kell csapni egy lapot, és utána meg kell indokolni, mi a közös a két kártyában. Ha nem elfogadható a válasz, a játékosnak 5 büntetőlapot kell húznia, viszont jó indoklás esetén a kártyalap lent marad. Az a játékos nyeri az Uborkától a pingvinig társasjátékot, akinek először elfogynak a lapjai. A készlet összesen 528 kártyalapot tartalmaz. 8 éves kortól.
Adatok
Cikkszám
BD_FOPTP155
Hasonló termékek