Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Bing és barátai plüss - Sula 23 cm (3529)

BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú, Lány
Vhodné pre deti od
18 hónap
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
11,21
Podrobnosti
A picik között nagyon népszerű mese egyik szereplője, Bing, Sula vagy Pando puha plüssből. A Bing és barátai plüssfigurák, akiket a tanulságos mesékből ismerhettek. A figura nagyon puha, kellemes tapintású plüssel vannak borítva, kellemesen puha anyaggal vannak töltve. Fogd meg Sula, Bing vagy Pandó fülét zörgő hangot fog kiadni magából, a plüssfigurát kedvedre ölelgetheted, simogathatod. Játszd el a vidám rajzfilmeket a plüssfigurákkal, és akár mellette is aludhatsz. A megrendelt termék 1 db plüssfigurára vonatkozik. Méret: 21 cm. 1 éves kortól!
Podobné výrobky