Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

22

Hasbro Monopoly Junior - új kiadás (A6984)

Hasbro Monopoly Junior - új kiadás (A6984)
Hasbro Monopoly Junior - új kiadás (A6984)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú, Lány
Vhodné pre deti od
5 év
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
25,27
19,65
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 22
Ušetrené 5,62 €
Podrobnosti
A népszerű ingatlankereskedelmi játék gyerekeknek készült változata, legújabb kiadásban. A Monopoly Juniorban különböző ingatlanokat, pl. állatkertet, pizzázót kell megszerezni, és épületeket kell rájuk építeni. Ha valaki rálép a területedre, fizetnie kell, ha ügyesen építkezel, akkor hatalmas összegekre is szert tehetsz. A társasjátékban klasszikus figurákat: pici Scottie kutyát, pici T. Rex dínót, pici Pingvint és pici Kacsát találtok, amik szórakoztatóvá teszik a játékmenetet, a Monopoly Junior társasjátékkal a gyerekek könnyen megtanulnak számolni, és gazdálkodni is. Próbáljatok vele szerencsét, és tegyetek szert minél nagyobb vagyonra! 2-4 játékos részére.
Podobné výrobky