Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

13

Play-Doh betonkeverő (E6891)

Play-Doh betonkeverő (E6891)
Play-Doh betonkeverő (E6891)
Play-Doh betonkeverő (E6891)
Play-Doh betonkeverő (E6891)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú, Lány
Vhodné pre deti od
3 év
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
21,56
18,76
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 13
Ušetrené 2,8 €
Podrobnosti
Nagy teherautó, amivel gyurmát tudsz szállítani az építkezésre! A Play-Doh betonkeverő autó különleges járgány, amivel építőanyagot tudsz előállítani, legyen szó útépítésről, vagy házak összeállításáról. Az autóval nem csak szállítani, forgatni is tudod a gyurmát, a nyomóformákkal bójákat is lehet alkotni, hogy el tudd terelni a forgalmat az útépítésnél. Használd a légkalapácsot, a talicskát és az útlezáró formát, hogy a legtökéletesebb minőségű utat adhasd át a forgalomnak! A készlet különleges, cement hatású gyurmát tartalmaz, ami hűen imitálja a gyerekeknek a valódi építkezést. A Play-Doh betonkeverő autó gyurmakészlet 3 tégely különleges Play-Doh gyurmát is tartalmaz. 3 éves kortól.
Podobné výrobky