Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

13

Barbie: Kölyök kutyus sétáltató játékszett (GHV92)

Barbie: Kölyök kutyus sétáltató játékszett (GHV92)
Barbie: Kölyök kutyus sétáltató játékszett (GHV92)
Barbie: Kölyök kutyus sétáltató játékszett (GHV92)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Lány
Vhodné pre deti od
3 év
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
30,58
26,65
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 13
Ušetrené 3,93 €
Podrobnosti
Barbie két kis kedvencével, a parkba indul sétálni, és most te is elkísérheted őket! A Barbie kölyök kutyus sétáltató játékkészletben Barbie a zsemleszínű és a barna kölyökkutyáját tolja a babakocsiban, mert a picurka állatok még nem tudnak sokat sétálni. A babakocsi a legmodernebb divat szerint készült, össze tudod csukni egyszemélyessé. A kocsi aljában tálakat, csontokat, egy frizbit és egy palack vizet találsz, így Barbie meg tudja kis kedvenceit etetni, itatni, illetve még játszani is tud velük. A Barbie kölyök kutyus sétáltató játékkészlet magában foglalja a 30 cm-es Barbie babát is. 3 éves kortól.
Podobné výrobky