Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

36

Silverlit Lazer M.A.D.: Battle Ops X sugárvető készlet (86871)

Silverlit Lazer M.A.D.: Battle Ops X sugárvető készlet (86871)
Silverlit Lazer M.A.D.: Battle Ops X sugárvető készlet (86871)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú
Vhodné pre deti od
8 év
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
39,21
25,2
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 36
Ušetrené 14,01 €
Podrobnosti
Mennyire jól tudtok célba lőni? A Lazer MAD Battle Ops X sugárvetőkkel megtudhatjátok! A két pisztoly ártalmatlan fénynyalábokat lőnek ki egymásból, így sérülés nélkül tudtok egymásra lövöldözni. A játék két üzemmódban játszható, a célpontokat be lehet állítani gyakorló üzemmódba, ilyenkor csak le kell őket tenni, és minél messzebbről el kell őket találni a pisztolyokkal. Harci módban viszont magatokra kell erősíteni a célpontokat, és fedezékből, vagy nyílt terepen kell egymást eltalálnotok. A fegyverek kompaktak, így könnyű velük célozni, és akár nagyobb távolságból is eltalálhatjátok egymást. A Silverlit Lazer MAD Battle Ops X sugárvető pisztolyok 3-3 db AAA mikroelemel, a célpontok szintén 3 db AAA mikro ceruzaelemmel működnek. Összesen 12 db elem szükséges a játékhoz, az elemek nem tartozékok. 8 éves kortól.
Podobné výrobky