Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

6

Blinger gyémánt kollekció hajdíszítő készlet rózsaszín (BGW0001)

Blinger gyémánt kollekció hajdíszítő készlet rózsaszín (BGW0001)
Blinger gyémánt kollekció hajdíszítő készlet rózsaszín (BGW0001)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Lány
Vhodné pre deti od
6 év
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
22,4
20,99
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 6
Ušetrené 1,4 €
Podrobnosti
Ragassz átlátszó, kék vagy rózsaszín ékköveket a hajadra, vagy bármilyen használati tárgyadra! A Blinger gyémánt kollekció hajdíszítő készlet rózsaszín egy Blinger gépet tartalmaz, amin csak át kell engedni a strasszokat, hogy ragaszthatóvá váljanak. A gyöngyöket a hajtincseidre, ruhádra, napszemüvegedre, táskádra, mobil eszközödre is fel tudod ragasztani, és így fel tudod dobni a mindennapjaidat. A csomag 75 db ékkövet tartalmaz, amiket bárhol fel tudsz használni, és akár újra is tudod őket használni, mivel könnyű őket leszedni. A Blinger gyémánt kollekció hajdíszítő készlet rózsaszín 6 éves kortól ajánlott.
Podobné výrobky