Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

13

Tomy: Aquadoodle alakzat alkotó (E72867)

Tomy: Aquadoodle alakzat alkotó (E72867)
Tomy: Aquadoodle alakzat alkotó (E72867)
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú, Lány
Vhodné pre deti od
18 hónap
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
22,4
19,59
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 13
Ušetrené 2,8 €
Podrobnosti
Az Aquadoodle alakzat alkotó rajzszőnyeggel megtudhatod, mennyi mindent lehet háromszögekből, körökből, négyszögekből megrajzolni. A puha műanyag szövet szőnyegen lévő halvány foltokra az Aquadoodle varázs tollal tudsz rajzolni, először töltsd fel a toll tartályát vízzel, és ahogy elkezdesz rajzolni, a halvány foltok élénk színűvé válnak. A szőnyeg segítségével meg tudod tanulni a különféle mértani alakzatok megrajzolását, és a nagy felületre saját ötleteidet is le tudod rajzolni. Az Aquadoodle alakzat alkotó rajzszőnyeg készlet tartalmazza az Aquadoodle varázs tollat is. Szőnyeg méretei: 75 x 48 cm. 18 hónapos kortól.
Podobné výrobky