Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

35

Toomies Vidám repülő foglalkoztató játék (E73147)

BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú, Lány
Vhodné pre deti od
12 hónap
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nie je na sklade
16,79
10,91
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 35
Ušetrené 5,89 €
Podrobnosti
A bújócskázó madárkák imádnak repülőn utazni, és most te is velük tudsz tartani. A vidám repülő foglalkoztató bébijáték egy nagyobb tologatható repülő, három utassal, a legkisebbeknek. A repülőt a babák tudják tologatni, be tudják tenni a Tomy Toomies tojásokat az ülésekbe, és még a poggyászoknak is jut hely a repülő belsejében. A tojásokból madár figurák kerülnek elő, a repülő formaválogató játékként is használható. A poggyászokat tedd a repülő belsejébe, és már indulhat is a varázslatos utazás! A vidám repülő foglalkoztató összeköthető más Tomy Toomies járgányokkal is, és kompatibilis más Tomy játékokkal is. A repülő fejleszti a mozgékonyságot, és az apró kézmozdulatokat is. 1 éves kortól.
Podobné výrobky