Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Mattel Szilaj Zabolátlanok karneváli mulatság készlet Prudence & Chica

Mattel Szilaj Zabolátlanok karneváli mulatság készlet Prudence & Chica
Mattel Szilaj Zabolátlanok karneváli mulatság készlet Prudence & Chica
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Lány
Életkor
3 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Nincs raktáron
9 990 Ft
Részletek
Tapasztald meg a barátságot, a bátorságot és a kalandot a DreamWorks által jól ismert Szilaj című rajzfilm segítségével! A Prudence babát a Miradero film helyszínén található színes utcai fesztivál ihlette. Aranyos ünnepi ruhát visel, virágkoronával és fésűvel rendelkezik, hogy rendkívül elegáns legyen. A lova, Chica hosszú sörényével, a színes lótakaróval és a virágfüzérrel is minden ünnepségen látható! A lovon lévő nyeregnek köszönhetően a gyerekek rögzíthetik a babát a lovagláshoz. A lovak mérete: kb. 20 cm. a babáké 18 cm. 3 éves kortól.
Hasonló termékek