Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Aquadoodle varázs rajzszőnyeg rózsaszín
Aquadoodle varázs rajzszőnyeg rózsaszín
9 490 Ft

Aquadoodle varázs rajzszőnyeg rózsaszín

Aquadoodle varázs rajzszőnyeg rózsaszín
Aquadoodle varázs rajzszőnyeg rózsaszín
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Fiú, Lány
Életkor
1 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Raktáron
9 490 Ft
Részletek
Lányoknak készült rajzszőnyeg, Aquadoodle varázs tollal, hogy maszatolás nélkül tudjanak rajzolni. Az Aquadoodle varázs rajzszőnyeg rózsaszín egy lila és rózsaszín, lányos árnyalatokkal készült műszálas felület, amire a kislányok vízzel tudnak rajzolni. A szőnyeg szegélyén betűk, számok sorakoznak, így rengeteg mindent tanulhatnak rajzolás közben is. A vizes tollal lehet a halvány részekre rajzolni, amik azonnal élénk színűek lesznek, és száradás után ismét elhalványulnak. Tanuld meg a szőnyeggel az ABC betűit, a számokat is, és az egész család bátran rajzolgathat a szőnyeg felületére. Az Aquadoodle varázs rajzszőnyeg méretei: 75 x 75 cm, a készlet a tollat is tartalmazza.
Adatok
Cikkszám
BD_MHT72371
Hasonló termékek