Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Cry Pets pityergő kiskutya - fekete (MTC06200)
Cry Pets pityergő kiskutya - fekete (MTC06200)
7 690 Ft

Cry Pets pityergő kiskutya - fekete (MTC06200)

BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Játék célcsoport
Lány
Életkor
3 év
Várható szállitás
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Raktáron
7 690 Ft
Részletek
A kis fekete kutyus szeret sírni, ilyenkor érdemes megvigasztalni! A Cry Pets pityergő plüsskutya egy fekete kutyus, akinek nagyon puha a szőre, és imádja, ha simogatod. A kutyust a cumisüvegből, vízzel meg tudod itatni, de utána sokáig kell dédelgetned, különben a szemei fátyolossá válnak, megtelnek könnyel, és elkezd sírni. Ilyenkor ölelgetni kell, szeretgetni, és megnyugszik, abbahagyja a sírást. Nagy boci szemeivel azonnal a kedvenceddé fog válni, és nagyon szereti, ha foglalkozol vele. A kutyus itatásánál kb. 45 fokos szögben kell tartani, és addig itasd, amíg a szemei félig megtelnek vízzel. Ha megnyomod a bal mancsát, sírni kezd, ilyenkor a törölközővel tudod felitatni a könnyeit. A kutyust érdemes mindig teljesen kiszárítani, hogy ne maradjon benne felesleges víz. A Cry Pets pityergő plüsskutya szürke mérete: 23 cm. 3 éves kortól.
Hasonló termékek