Kérdése van? Hívjon minket! +36202867300

Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett
Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett
27,16
25,2
7

Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett

Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett
Play-Doh Lávacsontok szigete gyurmaszett
BonaDream - Az álom valósággá válhat:

MEGBÍZHATÓSÁG: Csak eredeti, új és hibátlan termékeket forgalmazunk olyan ellenőrzött-megbízható magyar és EU-s nagykereskedésektől, melyek jellemzően 15-20 éves múlttal is rendelkezhetnek!

GYORSASÁG: Termékeinket saját készletről, akár a következő munkanapra szállítjuk!

KÍNÁLATUNK: Tudatosan csak a legnépszerűbb vagy legújabb termékek árusítására törekszünk a lehető legjobb áron, ezért ugyan kevesebb termékféleséget találhat nálunk, ezeket azonban folyamatosan bővítjük, cseréljük, frissítjük. Iratkozz fel hírlevelünkre – érdemes.

Termék részletek :

Pohlavie
Fiú, Lány
Vhodné pre deti od
3 év
Očakávané doručenie
Következő munkanap, ha 12 óráig leadod a rendelésed!
Skladom
27,16
25,2
Od: 11.01.2022   Do vypredania zásob!
Sl. 7
Ušetrené 1,96 €
Podrobnosti
A Dino Crew lávacsontok szigete gyurmaszettel a gyerekek visszautazhatnak az időben és átélhetik milyen is volt a dinók világa! A készletben színes dinó tojásokat találnak, amelyek Play Doh Hidro Glitz slime-mal vannak feltöltve. Ráadásul ezekben a tojásokban apró dinó csontokat is felfedezhetnek, így megépíthetik saját T-rex dinójukat. A vulkánhoz egy vörös bűbáj trutyi is jár, hogy eljátszhassák a vulkánból kiömlő lávát, amely végigfolyik a hatalmas hegyen. Tartalom: vulkán játékkészlet, T-rex csontok, csont keverékek, rubin bűbáj, dinoszaurusz öntőforma, 4 darab Play-Doh Slime HydroGlitz keverékkel töltött tojást (nettó súly 227 g).
Podobné výrobky